PEC NA PIZZU TRADITIONAL

forno_statico_easy

Pec na pizzu Traditional

Řada pecí na dřevo nebo plyn TRADITIONAL značky MAM se vyznačuje neobvykle silnou pečící plochou a klenbou, které jsou až 10 cm silné. Tradiční řada  je tak vhodná zejména do vytížených pizzerií, které chtějí mít pec v neustálém provozu a orientují se především na pizzu.

Zobrazit celou specifikaci

Pec na pizzu na dřevo nebo plyn "Traditional" firmy MAM  byla vyvinuta v 70. letech a stala se světově nejznámějším typem italské pece na pizzu pro komerční použití. Důkazem vysoké kvality je fakt, že první prodaná pec z roku 1970 je dodnes v provozu.

Klenba pece a pečící dno jsou vyrobeny z 10 cm silného vibrovaného žáruvzdorného betonu, který vytváří mohutnou termální masu. Ta, společně s nadprůměrně silnou izolační vrstvou,  zajistí minimální výkyv teploty do druhého pracovního dne a nízkou spotřebu dřeva. Druhý den ráno pak roztopení trvá pouhých 15-20 minut.

Pece Traditional jsou vytápěny dřevem a jsou připraveny na instalaci plynového hořáku. Úprava pro plyn může být provedena rovnou ve výrobně nebo později u zákazníka kdykoliv v budoucnu. Více o možnostech provedení pece najdete v sekci "4 kroky k výběru správné pece".

Italské pece MAM dodáváme standardně již sestavené, včetně ocelového stojanu. Pec stačí připojit pouze ke komínu, případně k plynovému rozvodu a do elektrické sítě. V případě, že do kuchyně vašeho podniku není dostatečně velký vstupní otvor, pec je možné dodat v rozloženém stavu. Sestavení v takovém případě provede zaměstnanec firmy MAM z Itálie.