Provoz na plyn

bruciatore21
bruciatore11

Firma MAM jako první vybavila profesionální pec na pizzu plynovým hořákem a tím spustila revoluci ve vytápění pecí na pizzu. Plyn nebo kombinaci dřevo/plyn nyní pro vytápění své pece volí čím dál více restaurací.

Pec MAM vybavená plynovým hořákem se vyznačuje ustáleným výkonem, čistotou provozu a jednoduchostí ovládání. Firma MAM opatřuje své výrobky značkou CE.

 

bruciatore_data
tab_bruiatore
combianto (1)

Kombinace dřevo/plyn


Díky kombinovanému systému vytápění má uživatel tyto možnosti:

  • Předehřát pec plynem a potom topit dřevem. Není tedy nutné na začátku dne rozdělávat oheň, ale stačí jen otočit knoflíkem pro dosažení 300°C. Po vypnutí plynu stačí zapálit předehřáté dřevo a pokračovat v jeho přikládání.
  • Používat pouze plyn.
  • Používat pouze dřevo.

Přídavný hořák pod pečící plochu


Pro extrémně vytížené provozy, kde se peče jedna várka pizz za druhou bez přestávek, takže se pečící plocha nestihne mezi jednotlivými várkami ohřát, je možné použít přídavný plynový hořák pod rotující pečící plochu. U takto vybavené pece je možné zaručit konstantně dobré pečící vlastnosti i při zvýšeném počtu hostů.